torsdag 18 juli 2013

Bröllopshäfte...

Att göra ett bröllopshäfte tar tid. Man ska vara väl medveten om det när man börjar. Det trodde vi att vi var, men nej, det tar ääännu längre tid. Det är tur att det är roligt också! ;-)
Det är inte många timmar, eller minuter som går på en dag utan att jag tänker/planerar/funderar på bröllopet och det är så kul! :-D Visst, lite stressigt vissa dagar när man känner att man inte riktigt har koll. Men sen  när man har betat av ett par punkter från sin lista så känns det bara kul igen. Tänk, om 23 dagar ska vi gifta oss!!

Idag har jag varit en sväng med L och S i Helsingborg och besökt Lars Wallins utställning, wow säger jag bara! Vilka vackra och häftiga kreationer! Vi åt en god räkmacka precis intill efteråt och gick sen och tog en kaffe på Espresso house. En väldigt mysig dag helt enkelt. :-)
Och nu sitter jag här igen och ska komma på lite bra grejer till festhäftet och ibland har man huvudet med sig och ibland går det lite trögare. Vi får väl hoppas att det går bra idag eftersom det snart måste vara färdigt då vi ska lämna över det till S.
Imorgon åker vi upp till Åhus för provning av bröllopsmenyn och sen stannar vi i stugan över helgen, mysigt!

Bjuder på lite mobilbilder från de senaste veckorna.







Ha en fin torsdagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar