måndag 17 december 2012

Sista veckan

Måndag idag och sista skolveckan på kurs 9 har börjat. En vecka till julafton, två veckor till 2013 börjar och  tre veckor till tentorna...

Idag sitter jag hemma och pluggar och när Linda kommer hem efter sin halvdag i skolan rings vi på Skype för att fortsätta med vårt masterplugg. Vi satt igår nästan hela dagen och fick gjort en hel del vilket känns väldigt bra, men än har vi en bra bit kvar.

I lördags var det julmiddag hos S&J i Malmö och vi körde knytis som vanligt och som alltid var allt fantastiskt gott och väldigt trevligt!
J visade förhandsvisningen till fotoboken från J&D's bröllop och wow - vilka bilder!! Helt fantastiska! Sen fick vi också se nya versionen på våra inbjudningar som S fixat med, och ja, vi är nöjda! De kommer bli såååå fina! :-)

Det luktar gran här hemma i lägenheten, den fick nämligen komma in i fredags och bli klädd och det är så mysigt att vakna dagar som denna när jag pluggar hemma, att gå upp och tända ljusen i den och känna doften av kungsgran. Idag kommer den vara tänd hela dagen, man måste ju göra vad man kan för att göra det lite mysigt när vädret är som det är. Fy så tråkigt det är att snön försvann och ersattes av det här blöta, gråa deprimerande vädret. Jag hoppas innerligt att det kommer komma lite snö i veckan så att vi kan få en vit jul!




Nu, åter till smärtan (ja, vi läser om det alltså). Snart, koka kaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar