torsdag 17 mars 2011

Raindrops keep falling on my head...

Ja vilket riktigt skit väder det är...Man blir ju inte direkt överlycklig av det, speciellt inte om man måste ut i det, vilket jag var tvungen till (som de flesta), när jag skulle cykla hem från tåget, usch så våt och kall jag blev! :-( Jag vill ha vår nu ju! Solsken, grönt gräs, vitsippor i skogen...fast det hittar man nästan inte här alls. Lund är lite tråkigt på det viset om våren tycker jag, eftersom jag är van vid att vitsipporna täcker marken i skogen som ett vitt täcke, åh det är så underbart! Men som rubriken avslöjar så brukar jag alltid associera till låten med samma namn, och då känner jag mig lite gladare, så jag la upp den här så fler kan bli glada! :-)


Imorgon är det fredag och det är ju bara så underbart! Fredag kvällar är heliga för mig, då är det mys i soffan som gäller (såvida man inte har andra planer) med god mat och bra TV. Fast nu går det inte så mycket bra på fredagarna för vår del (jo Skavlan, men that's it) så det får kanske bli någon film istället. Jag tycker det är helg hela tiden, och det är ju skönt för jag vill bara att denna terminen ska ta slut. Blä för kurs 6! Sommarlovet kan inte komma snart nog. Men som jag ska njuta då! Jag har bestämt mig för att inte jobba, jag ska bara anmäla mig som vikarie på fritidshemmet där jag brukat sommarjobba (absolut bästa sommarjobbet! :-)) och sen höra om jag kan auskultera på någon klinik. Jag vill inte jobba på någon klinik för jag inte tror jag skulle få så mycket ut av det som jag vill eftersom jag mest skulle fått gå med sköterskorna och göra deras jobb, så därför känns det mer värt att auskultera. Men jag har inte frågat än, så vi får väl se hur det blir. Markus kommer antagligen jobba hela sommaren så han kommer inte ha möjlighet att åka på semester så därför känns det inte så farligt att inte tjäna några pengar för min del, och jag har sparat så jag klarar mig så det blir nog bra. Efter den här killer-terminen behövs det dessutom en rejäl ledighet och jag tänker att jag ska passa på eftersom detta är det näst sista sommarlovet i mitt liv. Aldrig igen kommer jag kunna vara ledig 3 månader bara så där, så det gäller att njuta medan man kan! :-) Sommar...


Men först längtar jag efter det här: :-)





2 kommentarer:

  1. Kart du ska passa på att vara ledig 3 månader :-) Måste ju vara det bästa man kan göra om man har möjlighet.. Go for it!
    Nu sitter jag på tåget upp till Stockholm. Passar på att kolla lite bloggar under tiden tåget rullar :) Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Ja, det ska bli så otroligt skönt med lång-ledigt i sommar! :-)
    Men så underbart med en helg i Stockholm, passa på att njuta ordentligt!!

    SvaraRadera