fredag 17 juni 2011

Gårdagen

Jag mötte upp grabbarna (bror, Henry och Hugo) på Clemenstorget och vi promenerade upp till oss direkt eftersom det blev en senare träff än tänkt från början. Såklart gick inte tågen från Höör som de skulle. Henry tyckte att Lund hade många fina "brrmm" = bilar och bussar att titta på! :-) Uppe hos oss hade Markus lagat köttfärssås och pasta och betyget från Henry var glatt gapande och "mmm" vilket jag gissar var MVG. ;-)

Fullt-ös-medvetslös är det när man är med Henry och det händer saker hela tiden. :-) Han var på ett strålande humör och det var härligt med besök! Hugo tycker det är lite tråkigt att uppmärksamheten inte är lika riktad mot honom längre så man måste passa på att leka lite med honom också.

Här kommer lite bilder från igår:

Gitarren är en klar favorit hos faster och Markus!

"Hinner inte mysa nu pappa!"
Fasters glasunderlägg från Meloa är väldigt fina


Busfrö! :-)

Idag är det fredag och det är en mulen dag så det hade varit fint att få putsat fönstren som inte blev putsade häromdagen...vi får väl se om det blir av. ;-) Först på listan står i alla fall bull-bak och det ska bli goda frukostbullar i form av rosenbröd! Mums! Det blir antagligen ingen vandring i helgen eftersom vädret ska vara dåligt, så vi får väl se vad vi ska hitta på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar