torsdag 23 juni 2011

Glad midsommar!

Nu har jag varit i Åhus ett par dagar, det har varit jättehärligt och jag har passat på att mysa ordentligt. Det är så underbart att komma ut till stugan och det är något speciellt med doften där av tallar och hav som hjälper till att få en sådär riktigt skönt avslappnad. Det har blivit sköna promenader, frosseri i jordgubbar och så glass såklart! Det är ett måste där. :-)

Ikväll efter att jag kom hem gjorde vi oss redo att åka in till lilla torg där vi träffade en klasskompis till Markus och ett par killar från ett företag som Markus varit på praktik hos. Det var en väldigt trevlig kväll och härligt att känna pulsen i stan. Vi har firat lite, men riktigt vad det gäller kommer jag berätta senare. ;-)

Imorgon är det midsommarafton och då bär det av till Stehag där vi ska träffas med det vanliga, härliga gänget! Det ska bli så himla roligt att träffa alla! :-) Det kommer sannolikt att bli väldans trevligt! På midsommardagen bär det åter av till stugan. Det är härligt när det händer grejer! :-)

Det blev ett kort inlägg ikväll eftersom det är sent, imorgon blir det upp att ut och plocka blommor till krans, för det är ju nästan ett måste på midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar