torsdag 7 juli 2011

Kvälls-picknick

Igår när Markus kom hem hade vädret blivit bättre trots allt, men eftersom det var lite svalt för strandväder och blåste lite valde vi att stanna hemma från stranden. Jag packade istället picknick-korgen med goda bullar från Mormors bageri fyllda med smaskiga pålägg, jordgubbar och en flaska flädersaft och så gick vi upp i st Hans och satte oss på en filt och njöt av solen där det inte blåste så mycket. Jag älskar picknick, även av denna enkla sort!





Idag är det regnväder och jag kurar inne med kaffe och andra boken i Twilightserien. :-) Det är ganska mysigt med regnväder ibland. Speciellt när man sitter "fast" i lägenheten. 

Idag är mamma och pappa på väg med tåget ner till Nürnberg och till storebror Kristian och R. De ska spendera helgen där. Det är nästan ett år sen vi var där och det är härligt att kika på bilderna vi tog och minnas tillbaka. Det var längesen vi träffade Kristian nu och det är inte utan att man saknar honom. Mycket. Det dröjer länge tills vi ses igen så det känns tråkigt. Får nog boka in en date på skype snart! 

Nu ska jag åter till Forks och vampyr-kärlek, blir nog mycket tårar idag, denna delen är så sorglig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar