söndag 10 april 2011

Beautiful sunday!

Vilken underbar söndag det har varit idag! Detta fantastiska väder som gjorde att jag kunde sitta på balkongen i förmiddags i bara shorts och linne utan att frysa ett dugg! Sunday morning jazz ljöd ur högtalarna, kaffekoppen i handen, mitt bleka ansikte riktades njutningsfullt mot solens mjuka strålar, mmm - lycka! Önskar att det härliga vädret håller i sig, åtminstone att det blir riktigt fint över påsk när man är ledig.
Gårdags-kvällen var mycket trevlig. Vi träffades hemma hos J och D först där vi blev  bjudna på ett par drinkar, varpå vi sen gick neråt stan för att få lite mat i magen, vilket ju var tanken för kvällen. Maten var god, men strax efter att vi fått vår mat kom det in ett sällskap som var så högljudda att vi knappt kunde föra ett normalt samtal. Vi drog därför inte ut på middagen så som man annars gör med fondue utan begav oss vidare så snart vi var mätta och belåtna. Kvällen avslutades hemma hos J och D igen innan Markus och jag började vår timmes långa färd hem (inte klokt att det ska ta sån tid att ta sig mellan Malmö och Lund!). Det var som sagt en härlig kväll i alla fall med mycket skratt och härligt snack!

Den här söndagen har mest bestått av slappande trots att jag tänkte jag borde pluggat. Nja, lite har jag fått läst, men största delen av dagen har jag tagit det riktigt lugnt, balkongen intogs under förmiddagen som sagt och sen begav vi oss till Plantagen för att köpa lite penséer så att vi kunde få lite vår-fint. Jag älskar att ha växter på balkongen att pyssla med! Än är jag ingen specialist på något sätt, men det är kul ändå och övning ger färdighet! ;-) När jag väl sen har en egen trädgård är jag kanske en fena (kan man ju hoppas iaf! ;-)).

Här är de vackra knopparna på kastanjen utanför köksfönstret



Gräslöken och smultronplantan från förra sommaren har fått liv igen, det är underbart att se det man trodde var helt dött börja spira på nytt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar