torsdag 28 april 2011

VM

Åh, man blir ju så himla sugen på att snöra på skrillorna och glida lite nu när man sitter och tittat på konståknings VM! Det var pinsamt längesen jag åkte...tråkigt, men så är det. Stackars Takahashi vars skruvar lossnade (fast kanske man borde kollat dem innan??), men det var nästan lite komiskt när han slängde upp foten på sargen, det gav ju såna flash backs till Tonya Harding (den häxan) när hon på sin sista (?) tävling gjorde likadant, fast jag undrar om det verkligen var något fel på hennes skridsko den gången...det var nog mest fel i hennes huvud! ;-)
Åh men Nobunari Oda var ju verkligen en fröjd att se! Sjukt vilken vacker åkare!! (Och då menar jag inte till utseendet, för det var ju inte så mycket att hurra för kanske, men vilken otrolig åkning!) Han hade ett sådant flyt i sina rörelser, precis så som man vill att det ska vara, fantastiskt vackert! Kvadrupeln sen var ju helt okej den också! ;-)


Imorgon är det borrprov på skills lab...det känns sådär kul, men man får hoppas på det bästa. Måste man göra om det är det inte hela världen det heller. Det diagnostiska gick ju bra så man kan ju vara glad för det menar jag! :-) Man kan också vara glad att det är fredag imorgon IGEN och ännu en vecka har sprungit förbi, jippi!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar